8 Aralık 2008 Pazartesi

Dünyadaki Bütün Emolar Birleşin !

Çok uzun zamandır yüreğimi kor gibi yakan bir acı var.Bunu daha önce dost meclislerinde pek dillendirmemiştim çünkü tepki alacağımdan korkuyordum.Umarım çok fazla tepki vermezsiniz arkadaşlar ama bunun sonuna kadar arkasında duracağımdan emin olabilirsiniz.Malumunuz üzere son zamanlarda gençlik EMO adı verilen insanlara ve bu kavrama çok kötü gözle bakıyorlar.İstiklal'de tam yapı kredi'nin önünden geçerken emo ve punk güruh kendi aralarında takılıyorlar ve hiç kimselere bir zararları yok.Yahu yapmayın etmeyin arkadaşlarım adamların ne zararları var neden uğraşıyorsunuz heriflerle ? Gençliğin çılgın attığı yerlerden biri de facebook ve facebookta bir sürü grup açmışlar emoları kötüleyen :/ bunları görünce üzüntüm daha da fazla artıyor.Şimdi bir dakka duralım ve bu adamların hayat felsefesinin ne üzerine dayandığını bulalım.


1-) saçınızı siyaha boyayın.
2-) tarağı alın ve saçınızı öne ve sağa olmak üzere tarayın.
3-) kaşınızda veya dudağınızın orada piercing olmalı.
4-) dar ve kareli şeyleri tercih edin.
5-) kendinize bir ayakkabı mağazasından bir converse alın.
6-) moda sahili ve kilisenin orayı mesken tutmalısınız.unutmayın rexx önü daha çok gotik ve rapperlara hitap etmektedir.dikkatli olun götü kaptırmayın.
7-) the nightmare before christmas filmine bir göz atın.daha doğrusu tim burton konusunda kendinizi muhabbet edebilecek kadar geliştirmeniz gerek.
8-) dashboard confessional, jimmy eat world, new found glory,my chemical romance gibi gruplardan birkaç şarkı öğrenin.
9-) arada sırada bunalıma girmeniz gerekiyor.nedeni önemli değil.yaratın işte bir şeyler.
10-) cep telefonunuzla kendinizin resmini çekin ama saçlarınız da resimde çıkmalı buna özen gösterin yoksa anlamı kalmaz.


Allahınızı severseniz bunları yapmanın nesi suç ? Adamın teki yürürken yere tükürüyor ya da burnu nefes almadığı zaman baş parmağıyla sümüğü çıkartıp topak haline getirip bilinmedik bir yere fırlatıyor.Sorarım size bunları yapan bir orospu çocuğu suçlu değil de bu gariban emolar mı suçlu lan ? Bu adamın nasıl bir karakteri olduğunu hemen analiz edeyim size.


Liseye giderken coğrafya dersinde oturduğu duvar kenarına küçük küçük yazılar yazıp kopya çekme girişiminde bulunur bu lavuk her şeyden önce.Matematik sınavlarından sonra hoca kağıtları dağıttıktan sonra sınıfın en çalışkanının kağıdını alıp 15 puan üstü sorularda kağıdında oynama yapıp notunu 45'e tamamlamaya çalışır.


İşte bu kadar şerefsiz bir ibnedir bu adam.Takdir edersiniz ki bunları yapan bir adam haksız yere eleştiri gören bir kitleye de verip veriştirecektir.Çünkü bunu yapmazsa çevresi tarafından dışlanır.Emolarla dalga geçmek onun için bir prestij meselesidir arkadaşları arasında.Hiçkimsenin izlemediği dizileri izler televizyonda.Hepsi kurtlar vadisi,avrupa yakası izlerken bu derdest,pulsar,şubat soğuğu,eşref saati gibi götlek dizileri izler.


Ve betimlediğim bu tip sadece onlardan biridir.Bu tiplerden bir sürü var piyasada yahu yapmayın etmeyin emolardan da arkadaşlarım var iyi adamlar hepsi.Matematik dersinde tahtaya kalkıp türev probleminde zorlanıp eeee hocam yapamadım nasıl yapılıyodu bu ehem ehem diyo onlar da.Dışlamayın onları kendinizden zira bir gün siz de onlardan biri olabilirsiniz.Kayıp balık nemo her an kayıp balık emo olabilir kollayın götlerinizi ...


Edit: Yukarıdaki yazıların ve savunduğum fikirlerin hepsi hayal mahsülüdür efenim.

Hiç yorum yok: